Ship to United Kingdom , USD
Top Positive Review for %s on Banggood, Shop best %s with lowest price on Banggood. Browse most helpful positive review for %s before you buy., rc toys, fun sports, fashion, popular electronics
ulibulu 22/10/2019
Húúúú ez brutális! Egy kb 150 méterre lévő facsoportot pásztáztam, szinte "nappali " fénybe boritotta a megvilágított területet! Három fokozat van rajta : 1 - max fényerő 2- kb 50%-os fényerő 3 - villogó fény max fényerőn Ezen kívül van egy oldal világítás ami szintén teríti a közeli területet fénnyel! És van egy kék-piros villogó módja is igaz ez az amit egyáltalán nem fogok használni. Szintén esti horgászathoz vettem, mivel állítólag minimum 10 órát bír max fényerőn. Az aksija 10.000.-mAh -ás s elvileg lehet mobilt tölteni vele, igaz erre a célra van direkt külső aksim! Én már így az eleljén dobtam egy hátast a fényerejétől! S nem volt 100%-ra feltöltve az aksi! Jó vétel!
4
Comments (2)
Submit
  • Anee Sone Luu hello

    Reply 15/01/2020
  • gtoth01 Nekem nem jött be. Nincs az adataihoz odaírva hogy nem lehet USB-ről tölteni, hanem külön speciális fali-töltő kell hozzá. Ráadásul ez olyan messzi van a háromezer lumentől mint makó jeruzsálemtől. Abban se vagyok biztos hogy 10 amperórás akku van benne, ahhoz túl könnyű. Szerintem ennyi pénzért jobb dolgokat is lehet itt kapni.

    Reply 02/03/2020
Satisfaction Survey

Download APP to get an exclusive 10% off coupon