Dikirim ke United Kingdom , USD

Ulasan Pelanggan

4.95 dari5
Menulis review
  • Semua Ulasan(20)
  • Gambar(1)
  • Video(0)
  • All Star
    • All Star(1)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortir dengan:
Ulasan Teratas
  • Ulasan Teratas
  • Paling Bermanfaat
  • Paling Baru
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-05-04 21:55:24

    I'm very pleased, the unit is well constructed of quality materials and is good looking too. It also arrived earlier than expected. Packing was sufficient for the task although the box was punctured (see photos) the unit itself was undamaged. Components came well wrapped in foam sheeting.

    Komentar (1)
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-10-04 11:45:40

    Ürün resimde görüldüğüyle birebir aynı.Temiz bir işçilikle yapılmış.35 litreliğini satın aldımbir ayı geçkin bir sürede elime bu gün ulaştı.Karton koli çok yıpranmıştı içinde sorun çıkacağını anladım.Kazanın dibi hasarlı mezür parçalanmış ızgara yamulmuş.Ürün güzel bir eleştirim yok ancak paketlemeye çok özen gösterilmemiş.Taşıma şirketlerinin özensizliği biliniyorken daha emniyetli paketlenebilirdi.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-05-05 12:40:52

    i order the 30 L they sent the 20L and charged me for the 30 L what the hell was that about they owe me 10L more

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-07-30 18:54:01

    great product, I recommend, fast delivery to Slovenia.  I found the coupon on Banggood Slovenija's Facebook page

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-12-14 09:20:19

    juste une chose la pompe electrique fonctionne avec du courant 220/240 volts (au canada 120 volts)

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-10-16 08:06:47

    pas encore testé, l eprouvette etait cassée

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-02-03 07:13:24

    it took a while but product exceeds expectation so was worth while waiting for.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-20 11:57:45

    very good

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-12-02 00:30:07

    very good.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-10-13 05:57:17

    quick delivery

    Komentar
  1 2  

Anda mungkin tertarik

Survei kepuasan

unduh aplikasi untuk mendapatkan kupon <b> diskon 10% </b> eksklusif