Dikirim ke United Kingdom , USD

Ulasan Pelanggan

4.95 dari5
Menulis review
  • Semua Ulasan(21)
  • Gambar(4)
  • Video(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortir dengan:
Ulasan Teratas
  • Ulasan Teratas
  • Paling Bermanfaat
  • Paling Baru
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-05-11 08:23:16

    Finally, it arrived. I ordered this model because I have another copy of this type. I checked it, works 100%. Thank you Banggood, for prompt communication.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-20 15:16:10

    daha test etmedim sadece çalışıyormu diye baktım hiç bir sorun yoktu güzel herşeyi ile çalışıyor paketlemesi güzel kutu içerisinde korumuşlar alacaklara tavsiye ederim güzel ürün

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-07-24 12:19:08

    sehr gut, Nette Mitarbeitern bei der Hilfe. ich habe mein iPhone 7 Plus repariert und ich bin sehr zu frieden mit dem Gerät.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-05-31 06:46:54

    On first sight and first use; very much worth the money! Happy with my purchase. Thanks again Banggood.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-05-26 04:14:46

    pendiente de montar y probarlo, la sensación buena aunque la caja venía con una esquinachafada.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-04-30 09:14:35

    Reçu en bonne état ,fonctionne bien le compresseur interne fait du bruit si on met du poids coté droit de la poignée au milieu sa atténue fortement le bruit

    Komentar (1)
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-03-30 09:36:15

    good)

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-02-28 13:06:10

    appareil tres bruyant. vibre beaucoup se déplace tout seul sur la table....

    Komentar (1)
  1 2 3  

Anda mungkin tertarik

Survei kepuasan

unduh aplikasi untuk mendapatkan kupon <b> diskon 10% </b> eksklusif